Crònica de la Nou de Gaià


Reagrupament del Tarragonès seguint amb els seus objectius de donar a conèixer la marca per tot el seu territori, va arribar a la Nou de Gaià, amb una xerrada amb el membre de la junta de l’associació Marc Viñolas, enginyer industrial, i responsable comercial d’una multinacional italiana, a part de la seva vida política lligada a CDC, Catalunya Estat lliure i impulsor de la ILP pel Referèndum d’autodeterminació.

La seva xerrada va girar entorn als tres eixos fonamentals de Reagrupament: Independència, per la llibertat i dignitat, Regeneració democràtica, per una democràcia viciada que s’ha de capgirar, i treball per aconseguir-ho. Creu en l’associació, on destaca el 70 % d’associats verges de cap experiència política, defensa que no vol viure de la política, i que tots els membres de la Junta viuen de la seva professió, ja que la política esta per servir-nos. Remarca clarament que una entrada al Parlament de la formació no portarà a entrar en cap govern, ni gestionar cap lloc de poder, sinó a treballar per arribar a l’estat propi, en un Parlament que es l’únic òrgan que no es una concessió de l’estat, com ara la Generalitat.

Destaca que els politics estan al servei de les persones, i no accepta la democràcia com una partitocràcia, on per exemple els bancs perdonen els crèdits als partits no se sap ben bé a canvi de què. Alhora defensa la nostra identitat pròpia respecte a Espanya, què imposa la seva dictadura democràtica comú amb la seva majoria de població.

Va fer referència a l’expresident Pujol, que tant sols demana existir, i forma part d’una generació a la qual poca cosa més se li pot demanar, per tant el proper pas l’hem de donar nosaltres amb unes eleccions, que ens donen com opcions un autonomisme variat, i una aposta per l’independència.

Respecte a la regeneració democràtica, comentà que nosaltres som de casa bona, ja que ens han ensenyat la gestió responsable dels diners, tal com s’hauria de fer a nivell de país, fent fàcil els tràmits per la creació d’empreses, i per exemple eliminant el negoci dels informes actuals, alhora, i desprès d’intentar i aconseguir regenerar Espanya de la dictadura, ara toca fer l’últim servei, què es donar-los la validesa democràtica acceptant el nostre estat propi.

Per últim, i en el torn de preguntes, va voler destacar que davant la insistència amb les dificultats del projecte, l’estat té els seus millors homes treballant per torpedinar l’independentisme català, i treballant per organitzar l’estat espanyol un cop hàgim assolit l’independència.

Els Comentaris estan tancats