Gran èxit de la xerrada del Cercle Català de Negocis a la Cambra de Comerç de Tarragona organitzada per Reagrupament


Més de mig centenar d’assistents han pogut seguir l’exposició “Viabilitat Econòmica de la Catalunya Estat” a càrrec del Cercle Català de Negocis a la Cambra de Comerç de Tarragona, organitzada per l’associació Reagrupament dins del marc de xerrades arreu del territori de la comarca del Tarragonès.

L’acte s’ha iniciat amb la presentació d’Albert Cortés vocal de Reagrupament, explicant als assistents les directrius de l’associació, insistint amb la transversalitat del projecte i fent un anàlisi de l’actual situació política que viu Catalunya envers Espanya.

Un cop fetes les presentacions dels ponents, s’ha iniciat la primera part de l’exposició que ha situat als assistents dins de l’anormalitat econòmica que està vivint el territori català amb diferents informes sobre els impostos que paguem els catalans, la pobre inversió que rebem en infraestructures i la nostra espectacular aportació al fons de reserva espanyol que supera fins i tot la del conjunt de l’estat, agreujant cada cop més l’imparable dèficit català.

La segona part s’ha centrat bàsicament amb l’alternativa que des del Cercle Català de Negocis es promou per superar el problema, l’independència de Catalunya. Els principals punts forts de la proposta són la pujada de les pensions, llibertat en polítiques econòmiques per desenvolupar el país de la manera més adequada, la baixada d’impostos i el fet de que Catalunya ocuparia un quart lloc dins els rànquing de països europeus amb major PIB.

Després de les exposicions s’ha procedit al torn de preguntes on s’han resolt els dubtes dels assistents i s’ha recomanat visitar la plana web oficial del CCN on qualsevol persona interessada pot trobar tota la informació que avui s’ha exposat.

Els Comentaris estan tancats