Voluntaris per la consulta sobre la independència


Bon Dia 2009-10-21Aquest matí ha sortit publicada al Bon Dia aquesta notícia per la qual la plataforma Tàrrega Decideix demana 100 voluntaris per participar en la organització de la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

La consulta està prevista per al diumenge 13 de desembre i es necessita un nombrós grup de voluntaris per garantir el correcte desenvolupament de la jornada.

Per això aquest divendres 23 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, es realitzarà una reunió de la Plataforma amb l’assistència de totes les entitats i de la ciutadania que hi vulguin col·laborar per tal de començar a organitzar-ho tot.

L’associació Reagrupament Independentista, a la comarca de l’Urgell, en assemblea celebrada el passat dijous 8 d’octubre, va acordar sumar-se al manifest d’adhesió que li va presentar Tàrrega Decideix, de suport a la realització a Tàrrega d’una consulta “per conèixer l’opinió de la població respecte a la conveniència que Catalunya tingui un estat propi dins d’Europa”.

És per això que des de Reagrupament us animem a tots a participar activament en la preparació d’aquesta consulta, per aconseguir que sigui tot un èxit.

I per garantir-ho cal que, des d’un bon principi i fins al final, seguint l’exemple del que va passar a Arenys de Mar, la iniciativa de totes les activitats relacionades amb la consulta estiguin dutes a terme per la ciutadania i des de la ciutadania.

Fem falta tots!

Els Comentaris estan tancats