Catalunya, camí cap a la independència


Llibre Ramon CanelaLa setmana passada l’autor d’aquest llibre, Ramon Canela i Font, va venir a Tàrrega, a la seu de Reagrupament – l’Urgell, per presentar-nos aquesta obra als socis i simpatitzants que estàvem allà reunits.

Amb un gran entusiasme, compartit per tots els que perseguim el mateix objectiu d’aconseguir una Catalunya independent integrada com un estat més a la Unió Europea, l’autor ens va fer donació de nombrosos exemplars per poder repartir entre els nostres “reagrupats” i entre tots aquells que hi poguessin estar interessats.

Per això posem gratuïtament a disposició de tothom que en vulgui —fins exhaurir existències— un exemplar d’aquest llibre, petit en mides (24 pàgines) però gran en continguts. Per aconseguir-lo només cal escriure un correu electrònic a l’adreça urgell@reagrupament.cat o bé deixar un comentari en aquest mateix post amb les dades de contacte per poder lliurar-lo.

La pretensió de l’autor no és la de fer grans reflexions sobre la independència. Més aviat el contrari. Com ens va comentar durant la presentació, potser encara l’hauria d’haver fet més curt, perquè «la gent cada cop llegeix menys i cal fer arribar aquest missatge al màxim de gent possible».

En una obra breu però fàcil de llegir i entendre, s’ntenta presentar un senzill argumentari del perquè cal la independència, de com s’hi arriba per aconseguir-la, i del què vindrà després d’obtenir-la.

Per acabar, una recomanació: quan l’hàgiu llegit no us el quedeu, el llibre. Doneu-li vida i passeu-lo a algú altre perquè també pugui veure que el camí cap a la independència no és ni tant difícil ni tant costós com pot pensar la gent que s’espanta davant la dificultat.

Els Comentaris estan tancats