Eleccions a la Junta Directiva comarcal de Reagrupament – Urgell


Avui 11 de novembre s’inicia el procés electoral que culminarà el proper diumenge 20 de desembre en l’elecció de la Comissió Executiva comarcal de Reagrupament Independentista a l’Urgell.

Per tot el que fa referència a aquesta procés s’ha creat un apartat en aquesta web pròpia de Reagrupament – Urgell, titulat «Eleccions Junta Directiva» on, de moment, trobareu la convocatòria d’aquestes eleccions així com el reglament que les regula. Properament, a mesura que es vagin succeint les diverses etapes previstes, s’hi publicara la lista de pre-candidats, les reclamacions si n’hi ha, la resolució de les reclamacions si s’escau, la difusió de les candidatures validades i, finalment, el resultat de les eleccions i la relació de membres de la Comissió Executiva escollida.

Els Comentaris estan tancats