Elegida la nova junta comarcal de Reagrupament a l’Urgell.


CIMG1620 - portadaDes de la seva constitució provisional, el 8 de juny de 2009, l’assemblea comarcal de l’Urgell de Reagrupament Independentista ha estat dirigida per una comissió gestora, encapçalada per sis socis.

Avui, 20 de desembre, s’ha celebrat l’assemblea general de socis que ha servit per elegir formalment, per un període de dos anys, la nova comissió executiva comarcal que ha de dur les regnes de l’associació, integrada per deu membres:

 • Salvador Bori, Tàrrega
 • Josep M. Creus, Santa Maria de Montmagastrell
 • Daniel Elias, Altet
 • Rosa M. Gavernet, Altet
 • Ferran Giner, El Vilet
 • Pere Isart, Tàrrega
 • Josep Mañá, Tàrrega
 • Jaume Ponsarnau, Tàrrega
 • Xavier Roca, Tàrrega
 • Josep Torres, Tàrrega

Un cop acabada l’assemblea, i d’acord amb els estatuts de l’associació, la nova junta executiva s’ha reunit de forma immediata per elegir d’entre els seus membres els responsables de coordinació, secretaria i tresoreria. Han estat escollits per desenvolupar aquestes funcions les següents persones:

 • Coordinador: Salvador Bori
 • Secretari: Daniel Elias
 • Tresorera: Rosa M. Gavernet

Cal destacar que l’assemblea de Reagrupament a l’Urgell ha estat la primera a organitzar-se de tot Catalunya per tal d’escollir la seva junta directiva territorial.

Després de l’assemblea constituent de Reagrupament, realitzada a Barcelona el passat 3 d’octubre, la direcció nacional va fixar un període de 45 dies, entre el 15 de desembre de 2009 i el 30 de gener de 2010, per realitzar aquestes assemblees comarcals o de districte (a Barcelona), per tal de fixar els òrgans de govern de l’associació a tot el territori.

Fotos de l’assemblea.

Els Comentaris estan tancats