Presentació de Reagrupament a Castellserà


Dimarts 31 d’agost de 2010, presentació de Reagrupament a Castellserà.

Seguint amb la roda de presentacions de Reagrupament per la comarca de l’Urgell, aquest dimarts es va fer una conferència – col·loqui a La Panera de Castellserà, preciós edifici cistercenc que havia estat del Monestir de Poblet. Van exposar els seus arguments els dos candidats que obren i tanquen la llista electoral per Lleida de Reagrupament.

Jaume Fernàndez, cap de llista per Lleida: “Existeix una llei internacional de divorci entre països: és la Convenció de Viena sobre la Successió d’Estats en Matèria de Tractats, de 1978, on, entre altres coses, s’especifica que un estat secessionat d’un altre seguirà formant part dels tractats i organismes internacionals als que pertanyi l’estat d’origen. Això vol dir que Catalunya seguiria essent membre de la Unió Europea i de la OTAN, per exemple”.

Jaume Ponsarnau, tanca la llista per Lleida: “Fins ara hi havia dos blocs al Parlament: els autonomistes (CiU–ERC) i els estatalistes (PP–PSC-PSOE). Ara s’hi afegirà un tercer bloc: el dels independentistes”.

Els Comentaris estan tancats