Inauguració del local electoral de reagrupament a Tàrrega


Jaume fernàndez, Salvador Bori, Joan carretero, Jaume PonsarnauSalvador Bori, coordinador de Reagrupament Urgell dóna la benvinguda als assistents a la plaça Major de Tàrrega i presenta l’acte, agraint d’antuvi la col·laboració desinteressada de persones generoses i compromeses amb el país i en especial la del propietari del local , una persona que ens aprecia i ens estima i que no ha volgut res a canvi de deixar-nos-el. I també agraeix als qui han aportat el seu temps, materials, l’esforç i l’habilitat per a condicionar-lo.

Cedeix la paraula a Jaume Ponsarnau,un dels dos candidats que aporta l’Urgell i que tanca, honoríficament, la llista de la circumscripció de Lleida a les properes eleccions en reconeixement a una dedicació virtuosa, fidel i incansable a la causa independentista.

En Jaume Ponsarnau torna a mostrar l’agraïment per la cessió del local que tant ens ajudarà a preparar una campanya electoral on es diran moltes coses i caldrà esvair molts dubtes i contrarestar declaracions poc meditades dites amb molta lleugeresa, poc rigor i, potser, amb mala intenció. La nostra serà una campanya feta amb esforç, amb orgull i amb serenitat. Fent les coses ben fetes, aviat

Jaume Ponsarnau

 podrem establir una nova relació amb Espanya i amb tots els països del món, d’igual a igual, lliures de cadenes.

Seguidament en Jaume Ponsarnau dóna la paraula al cap de llista, en Jaume Fernàndez, dient que és el referent dels agrupats de les terres de Lleida.

En Jaume Fernàndez felicita a la gent de l’Urgell per la feina feta en la difusió del missatge de Reagrupament pels municipis de la comarca. És, aquesta feina, una demostració de la fusta de la gent d’aquesta terra. Gent emprenedora que empeny i dinamitza amb el seu treball  la vigorositat del territori.

El proper 28 de novembre els catalans ens juguem més que el futur d’una generació, com diu el president Montilla. Està en joc el futur del país. I és en l’elecció dels parlamentaris on rau l’únic referèndum que ens és permès de celebrar.

Jaume fernàndez

El camí no és fàcil. La nostra història no ho ha estat mai, de fàcil. Cal recuperar els nostres valors, la nostra dignitat, el nostre orgull, la nostra voluntat de ser lliures. No hem de ser passius. No podem esperar que ens ho facin. Reagrupament pot ser l’altaveu, però la decisió és dels catalans.

Si volem, podem i si no ho sabem fer, serà només culpa nostra. Ara és l’hora de ser lliures.

Davant els preparatius de la Fira del Teatre que s’inaugura demà, evidenciats pels escenaris i muntatges diversos al mig de la plaça, Joan Carretero diu que a tots ens agrada el teatre, però Reagrupament no fa teatre. Volem incitar un canvi històric que ha esdevingut més que necessari.  Necessitem un estat que defensi els nostres interessos. No estem contra Espanya. Espanya fa el que ha de fer, vetllar pels seus interessos i nosaltres hem de vetllar pels nostres. I la situació està agònica amb unes infraestructures penoses, un index d’atur creixent, amb un jovent desmotivat i un fracàs escolar preocupant, per citar alguns exemples.

Hi ha qui diuen que a reagrupament som pocs associats per protagonitzar uncanvi. Si 300 espartans van poder defensar Grècia de

Joan carretero

 l’atac de les tropes perses, que no podran fer 3000 catalans.

Cal anar a votar, per dignitat. Votar en blanc o no votar és donar suport a la situació política actual. Cal que convencem a tothom del nostre entorn que voti.

En acabar l’acte s’ha ofert al públic assistent una copa de cava i un refrigeri a base de fruita fresca, presentada d’una forma exquisida i artística, creació i aportació desinteressada d’un reagrupat.

Els Comentaris estan tancats