Actes de campanya programats a les comarques lleidatanes pel dimecres 17


A Mollerussa, a les 10:00, passejada pel mercat d’Emma Azamar, segona de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidata del Pla d’Urgell i de Jaume Fernàndez, cap de llista per Lleida.

A Ponts, a les 10:00, passejada pel mercat de Francesc Alcàzar, tercer de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidat de la Noguera.

A Sant Guim de Freixenet, a les 20:30, acte de campanya a la sala Polivalent del Centre Cívic, (plaça del doctor Perelló, s/n), amb Ester Roca, quarta candidata de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidata de la Segarra i Jaume Ponsarnau,  honorífic darrer de la llista per  Lleida.

A Linyola, a les 21:00,  acte de campanya a la sala d’actes de l’edifici Pau Casals, (plaça Pau Casals, s/n) amb Emma Azamar, segona candidata de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidata del Pla d’Urgell i de Jaume Fernàndez, cap de llista per Lleida.

Els Comentaris estan tancats