Actes de campanya programats pel divendres dia 19 a la circumscripció de Lleida


A Pont de Suert (Alta Ribargorça), a les 10:00, passeig pel mercat i seguidament, recorregut per la comarca de Jaume Fernàndez, acompanyat de Francesc Morreres (5è, Segrià)

A Cervera, a les 10:00, recorregut pel mercat d’Emma Azamar, segona

Ester Roca

candidata de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidata del Pla d’Urgell, acompanyada d’Ester Roca, quarta candidata de la llista de Reagrupament per la circumscripció de Lleida i candidata de la Segarra.

A Juneda, a les 20:30, acte de campanya al complex cultural, (carrer Roger de Llúria, 13) amb Francesc Alcàzar, tercer candidat de la llista de Reagrupament per la circumscripció

Francesc Alcàzar

de Lleida i candidat de la Noguera, acompanyat de Francesc Macià, 10è a les llistes i candidat de les Garrigues i Ramon Benet, associat de les Garrigues.

Núria Elias

A La Fuliola, a les 21:00, acte de campanya a la sala d’actes de l’ajuntament, (plaça de l’ajuntament, 1) amb Núria Elias, 11ena per les llistes de Reagrupament a la circumscripció de Lleida i candidata de L’Urgell.

A Alguaire, a les 21:00, acte de campanya a la sala d’actes de l’ajuntament,

Francesc Morreres

(plaça de l’Església, 21), amb Jaume Fernàndez, cap de llista per Lleida i Francesc Morreres, 5è candidat de les llistes de Reagrupament per a la circumscripció de Lleida.

A Anglesola (Urgell), a les 21:00, acte de campanya amb Jaume Ponsarnau (cloenda de les llistes i candidat per l’Urgell), a la sala d’actes del Poliesportiu. (Carrer Europa, 2).

Els Comentaris estan tancats