Diari de campanya del dilluns 22


Francesc Alcàzar

Dilluns 22 Jaume Fernàndez, cap de llista de Reagrupament per a la

Jaume Fernàndez

circumscripció de Lleida, acompanyat de Francesc Alcàzar, tercer de la llista i candidat de la Noguera, han fet una visita al mercat de tremp, al Pallars Jussà, on han pogut viure el batec del poble i han escoltat el pensar dels trempolins i trempolines matiners que hi anaven a comprar.

Núria Elias

I Núria Elias, onzena candidata a les llistes i candidata de l’Urgell, també ha visitat el mercat de Tàrrega per parlar i escoltar als targarins i targarines.

A dos quarts de nou del vespre, Jaume Fernàndez i Emma Azamar, segona a les llistes de Reagrupament i candidata del Pla d’Urgell, han celebrat un acte de campanya a la sala de plens de l’ajuntament de Tremp, a la plaça de la Creu, 1.  En haver acabat, a dos quarts d’onze, han anat a sopar, acompanyats de simpatitzants i associats a Figuerola d’Orcau, al Pallars Jussà.

Jaume Ponsarnau

 

A les nou del vespre, Jaume Ponsarnau, cloenda de les llistes de Reagrupament a les terres de Lleida i candidat de l’Urgell, ha celebrat un acte de campanya a Agramunt, a la sala de conferències del Casal Agramuntí, a la plaça del Mercadal, 7.

Francesc Morreres

També a les nou del vespre, Francesc Alcàzar i Francesc Morreres, cinquè a les llistes i candidat del Segrià, han celebrat un acte de campanya a Aitona, a la sala de plens de l’ajuntament d’Aitona, al carrer major, 6

A Castelldans, a les Garrigues, Daniel Gros i Ramon Benet, ambdòs reagrupats de les Garrigues, hi celebraran un acte de campanya, també a les nou del vespre, a la Llar del Productor (Sala del Cinema), al carrer Bonaire, 15.

Els Comentaris estan tancats