Agraïment a la gent de Reagrupament – Urgell


Amics,

Els resultats electorals han estat negatius. Sense pal·liatius. I malgrat tot estic satisfet. No pel resultat, és clar, sinó per la feinada feta.

A l’Urgell s’ha treballat molt i s’ha notat en els resultats, que ens col·loquen com la quarta comarca catalana amb millor percentatge de vot per a Reagrupament, després de dues comarques (Cerdanya i Pallars Jussà) on el Carretero hi té un fort ascendent, i del Pla de l’Estany. Altra cosa és que, malgrat tot, aquest suport hagi estat tant clarament insuficient.

Alguns de vosaltres, durant el dia de les votacions, i dies abans també, em preguntàveu amb quin resultat estaria content. I la meva resposta sempre va ser la mateixa: procuro, en la mesura del possible, que la meva satisfacció no depengui tant dels altres com de mi mateix. Per això he treballat tant com he pogut. I al meu darrera, i sovint al meu davant, tots vosaltres. I per això estic tranquil: ho podíem haver fet millor, segur, però hem donat tot el que teníem.

Ara és moment de recuperar els ànims més que no pas de llargs discursos. Sempre s’ha dit que s’aprèn més de les ensopegades que dels encerts, així que ara haurem aprés que el camí serà més difícil encara del que ja ens pensàvem.

Gràcies a tots per les hores, pels diners, pels esforços de tot tipus que hi heu posat. Però sobretot per la il·lusió amb que m’heu acompanyat en tot moment.

Una afectuosa abraçada per tots,


Salvador Bori
Coordinador
Reagrupament Independentista – l’Urgell

Els Comentaris estan tancats