Reestructuració de la junta directiva de Reagrupament a l’Urgell


Benvolguts,

Fa mes de mig any, al maig, que vaig prendre una decisió per raons estrictament personals: deixar de ser el coordinador de Reagrupament a l’Urgell. Aleshores semblava que les eleccions havien de ser més aviat del que finalment van acabar sent, i no em va semblar oportú fer efectiva llavors mateix aquella renúncia, amb la feinada que ens venia al damunt. De totes maneres vaig comunicar la meva intenció als membres de la junta local en un correu electrònic que vaig enviar el mateix dia que el president de la Generalitat anunciava la convocatòria d’eleccions, a primers de setembre.

Em dol de forma extrema plegar en aquest moment, perquè pot semblar que té alguna cosa a veure amb els resultats. Res més lluny de la realitat, i just per això faig la introducció anterior, per explicar que no hi té absolutament res a veure. No abandono Reagrupament. Ni tan sols abandono la junta directiva. Simplement deixo de ser-ne el coordinador. La veritat és que, quan pensava en aquest moment, me l’imaginava més gratificant, amb la satisfacció d’uns resultats millors que no pas els obtinguts.

La meva voluntat és la de no seguir més al capdavant, sinó la d’ajudar a algú altre a que segueixi liderant Reagrupament a l’Urgell. I aquest altre ara és Jaume Ponsarnau, tal i com hem acordat en la reunió de junta feta aquest matí a Tàrrega. No cal que digui que tindrà, per part meva, tota l’ajuda en el que calgui, com jo l’he tinguda fins ara.

D’acord amb els nostres estatuts, quan es van fer eleccions per escollir la junta comarcal de Reagrupament, els associats van votar les persones que volien que formessin part de la junta. Després, va ser entre la junta que és va votar qui n’havia de ser el coordinador. Seguint aquest mateix procediment, en presentar ara la meva renúncia (renúncia a ser coordinador, insisteixo, no pas a formar part de la junta) he proposat que no calia fer noves eleccions. Al capdavall el mandat pel que vam ser escollits segueix vigent i la meva decisió obeeix a raons estrictament personals, no pas a qüestions polítiques ni de confiances personals.

Així, doncs, la proposta a la junta que el nou coordinador fos en Ponsarnau ha estat votada i acceptada per unanimitat. Jo resto a la junta ocupant el seu lloc, fins ara, de sotscoordinador.

Per tant, amb aquest missatge m’acomiado de vosaltres com a coordinador de Reagrupament – Urgell.

Gràcies, moltes gràcies a tothom per tota la vostra col·laboració i la vostra bona feina durant aquest temps.

Visca Catalunya!


Salvador Bori
Sotscoordinador
Reagrupament Independentista – l’Urgell

Els Comentaris estan tancats