presentació de la coalició Reagrupament – Solidaritat per Tàrrega als mitjans


El passat dimarts 1 de març, a les 12 del migdia, a la saleta interior del Màgics, es va celebrar l’acte de presentació de l’acord de la coalició entre Reagrupament i Solidaritat per a les eleccions municipals de Tàrrega .

S’ha lliurat als mitjans presents un document que prèviament havíem consensuat les dus formacions, on s’hi fa una declaració d’intencions i s’exposa la filosofia amb que es justifica les voluntats independentistes que  ha de permetre la redacció d’un programa o acció programàtica que es presentarà a l’opinió pública junt amb la totalitat de la candidatura, pels voltants del dia 22 de març.

 

presentació de la coalició per Tàrrega

 

Jaume Ponsarnau i Santi Costa

Els Comentaris estan tancats