Marxa de torxes. HOMENATGE


SUMEM PER TÀRREGA.

Reagrupament i Solidaritat, avui presents a l´Ajuntament targarí,volem fer-nos presents a la commemoració -trista commemoració- del crim d´Estat que va ser l’afusellament del President Lluís Companys.

Aquest 15 d’octubre es compleixen 71 anys de l’assassinat. Lluis Companys i Jover va néixer al Tarròs, per tant el nostre vincle és doble, com a catalans i urgellencs.

En la figura del President màrtir es simbolitza la persecució i assassinat de milers de ciutadans anònims del nostre País.

Sumem per Tàrrega s’ha aplegat enguany amb ERC i CiU de Tàrrega, formant una Comissió d’homenatge a Lluís Companys, amb l’objectiu de fer una Marxa de torxes, i llegir un manifest adient a l’acte. Aquesta iniciativa unitària,voldria ser la prefiguració d’una unitat d’acció que el moviment independentista necessita materialitzar, si vol traduir políticament el cada dia més fort sentiment popular vers la sobirania nacional.

En pantalla podeu veure el cartell divulgador de la Marxa. Targarins, targarines, urgellencs, feu el petit sacrifici de llevar-vos d’hora el dissabte 15. Un sacrifici irrellevant al costat del que va fer el segon President de la Generalitat Republicana.

Els Comentaris estan tancats