Reagrupament, amb la Marxa per la independència

El diumenge 15 de juliol de 2012 la secció Reagrupament del Vallès Occidental Est va ser present a la Marxa per la independència organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana a Sabadell.

Amb la coneguda voluntat de sumar per la independència, Rcat del Vallès Occidental Est Sabadell donà suport a la Marxa per la independència amb la seva presència a la fira d’entitats cap a l’estat propi.

No hi ha Comentaris

Falca radiofònica i Video de la campanya d’ERC+RCAT a Sabadell

Espot electoral Sumant Decidim – esquerra i reagrupament Sabadell

Falca radiofònica candidatura ERC+RCat a Sabadell

No hi ha Comentaris

Presentació de la coalició ERC+RCAT a Sabadell

Foto a l'entrada del casal Pere IVEl passat dijous 14 d’abril, després del lliurament dels premis als Valors Republicans al casal Pere IV de Sabadell, es va fer la presentació de la candidatura de la coalició ERC+REAGRUPAMENT, que sota el lema SUMANT DECIDIM es presentarà a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig a Sabadell.

Els 10 primers llocs de la candidatura d’ERC+RCat els ocupen, Juli Fernandez, com a cap de llista, seguit de Xavier Guerrero, Harold Roig (RCat), Anna Muro com a Independent, Montserrat Ramon, David Vila al sisè lloc i també com a independent, Maria Àngels Martínez (Rcat) Marta Buil, Laia Girós (JERC) i Llorenç Canals i Palau.

Totes elles són persones que se senten part i còmplices dels resultats de la consulta independentista en què més de 20.000 persones a Sabadell vam votar sí a la independència de Catalunya. Persones que pensen que cal sumar i treballar per fer que Catalunya sigui sobirana del seu futur.

Podeu consultar l’actualitat de la coalició en el blog de la coalició i a la pàgina de Facebook

La llista de la coalició està formada per:

1. Juli Fernàndez i Olivares

2. Xavi Guerrero i Cano

3. Harold Roig i Gorina (Rcat)

4. Anna Muro i Rodríguez (Ind)

5. Montserrat Ramon i Mimó

6. David Vila i Ros (Ind)

7. Maria Àngels Martínez i Sànchez (Rcat)

8. Marta Buil i Hernàndez

9. Laia Girós i Barrés (JERC)

10. Llorenç Canals i Palau

11. Ricard Forniol i Agustí (Rcat)

12. Ariadna Morgui i Benguerel

13. Manel Ruiz i Gil

14. Montserrat Costa i Solanes

15. Vicenç Torra i Reventós (Rcat)

16. Francesc Vallribera i Farriol (Ind)

17. Blai Gasol i Roda

18. Núria Caballeria i Núñez

19. Immaculada Payà i Picart (Rcat)

20. Ruben Ramiro i Rubal (Ind)

21. Joan Cuevas i Expósito

22. Eva Arasa i Altimira

23. Jordi Garcia i Barbarà (Rcat)

24. Marina Segarra i Ruiz

25. Jaume Padrós i Roig (Rcat)

26. Ramon Ferrer i Valero

27. Josep Maria Civis i Balasch

Suplents:

S1. Ramon Henares i Altimira

S2. Teresa Agustí i Laínez (Rcat)

S3. Antoni Sanchez i Blanch

S4. Roger Parés i Soldevila

S5. Dolors Martin i Sànchez

S6. Marta Catasús i Planell

S7. Silvia Prat i Díaz

S8. Pere Farrés i Berenguer

S9. Ramon Navarro i Bometón

S10. Xavier Rossell i Aparicio

No hi ha Comentaris

Presentació de la Candidatura: ARA Sant Quirze (SI+RCat)

El passat dijous 24 de març, a les 20:30h, a la sala gran de La Patronal, de Sant Quirze del Vallès, es va fer la presentació de la Candidatura de la Coalició que han constituït les formacions locals de Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament Independentista de Catalunya, al nostre poble, per anar plegats a les eleccions municipals del proper 22 de Maig.

Amb La Patronal plena de quirzetencs i quirzetenques, es va desenvolupar l’Acte, que amb en Pol Vives com a presentador, va comptar amb la presència d’un invitat especial, l’escriptor i crític cinematogràfic Víctor Alexandre, que en el seu llenguatge planer i proper ens va exposar la seva valoració de la situació al nostre país, i la importancia que Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament Independentista s’unissin en una candidatura única, representat l’independentisme conseqüent.

Diversos candidats van exposar el procés de formació de la Coalició i el sistema d’eleccions primàries seguit per consensuar la llista, així com els quatre eixos principals del nostre programa (que està en fase d’elaboració). http://arasantquirze.cat/el-programa/

La totalitat dels candidats presents a la sala es van presentar en públic i van fer una petita intervenció que va concloure amb en Xavier Roca, Cap de llista de ARA Sant Quirze, qui va deixar palès el caràcter polític (no merament administratiu) de les properes eleccions, i va desgranar una sèrie de xifres per comentar l’escandalós dèficit fiscal que patim, ens va invitar a tots a participar i va manifestar la necessitat d’una regeneració democràtica en tots els àmbits.

La llista de la Candidatura ARA Sant Quirze (SI+RCat) està formada per:

Xavier Roca i Domingo

Miquel Fustier i Andreu

Eduard Adell i Hernández

Anna Mª Leiva i Sánchez

Anna Coder i Baró

Domènec Baldomà i Parisi

Pilar Lacasta i Albareda

Toni Brunet i Palou

Anna Baldomà i Sánchez (Independent)

Francesc Vidal i Moll

Roger Baldomà i Leiva

Mercè Gamito i Camps (Independent)

Joan Viñas i Puig

Teresa Martínez i Ortuño (Independent)

Miquel Àngel Sirera i Escuer

Salvador Reig i Adern

Sara Fernández i Ramírez (Independent)

Pol Vives i Fàbregas

Sergi Torà i Castillo

Alejandro Monroy i Sánchez

Josep Bautista i Sánchez

David Barco i Machado

S’ha de destacar que les llistes s’han votat en unes primàries úniques de la coalició en les que cada persona ha votat a qui ha volgut amb independència de la seva formació d’origen.

Finalment, els assistents van compartir animadament les experiències de la jornada i un nombrós grup de persones va acompanyar a l’invitat Víctor Alexandre a sopar-tertúlia a un Restaurant de Sant Quirze.

Ara Sant Quirze (SI+Rcat)

25-3-2011


No hi ha Comentaris

ERC + Reagrupament sumen a Sabadell

Setmanes abans de les passades eleccions al Parlament de Catalunya molts analistes ja anunciaven la possibilitat que es produís la següent paradoxa: que en el moment en què el sentiment independentista és més fort i estès que mai, les formacions inequívocament independentistes tinguessin una representació al parlament inferior a la que havien tingut en passades legislatures. Com s’ha vist, els analistes no s’equivocaven.

Avui dia la independència de Catalunya és present en tots els fòrums de debat, a favor o en contra s’hi posicionen personalitats de tots els àmbits i no solament del polític; des del món de la cultura fins al de l’esport o al de l’empresa, assistim cada dia a declaracions favorables a que Catalunya pugui dotar-se d’un estat propi. Les recents manifestacions de l’expresident Pujol en el sentit que ja no té arguments per rebatre els qui aposten per la independència, o les del president Artur Mas afirmant que votaria Si en un referèndum per la independència són el màxim exponent d’aquest estat de coses, que, convé tenir-ho en compte, era absolutament impensable deu anys enrere.

Malgrat això, l’independentisme no ha assolit la representació que hauria pogut tenir si tots els ciutadans que han votat Si en les consultes per l’autodeterminació haguessin donat els seu vot a opcions sobiranistes. Tot i que segurament hi ha diversos factors que expliquen els mals resultats de les opcions independentistes —i probablement el més decisiu ha estat l’existència de l’anomenat vot útil que ha anat a parar a CiU com a garant que no es repetiria el tripartit—, hi ha un factor que és innegable: s’ha castigat la manca d’unitat entre els independentistes.

En conseqüència, des de Reagrupament considerem que hem de corregir errors i apostar clarament per la unitat, i és per això que ens presentarem a les properes eleccions municipals a Sabadell en coalició amb ERC, coalició on seran benvingudes persones i entitats que apostin per la independència de Catalunya.

A més, ERC i Reagrupament volem sumar perquè coincidim en què a Sabadell és necessari un canvi a l’equip de govern i una regeneració democràtica que trenqui amb les pràctiques que han presidit la gestió municipal aquests darrers anys. El grup socialista, que de manera inexplicable ha comptat amb els suport constant dels dos regidors del PP, ha governat la ciutat de manera que ha arribat a confondre l’àmbit estrictament municipal amb el de partit.

Davant d’això, des d’ERC + Reagrupament treballarem per una regeneració democràtica i perquè l’ètica política sigui el punt de referència en la propera gestió municipal. També apostarem per la gent que arrisca, pels emprenedors i, naturalment, perquè des de l’Ajuntament es facin polítiques que donin solucions als ciutadans de Sabadell que pateixen aquesta crisi que malauradament afecta cada dia a més persones, i finalment, per una política d’infraestructures que pensi en les persones i sigui respectuosa amb el medi ambient.

Creiem que la nostra coalició pot donar resposta als anhels dels quasi vint mil ciutadans de Sabadell que van votar per la independència en el consulta del 30 de maig de l’any passat i a aquells que desitgen un canvi a l’Ajuntament de la nostra ciutat. Per tot això, ERC i Reagupament sumem a Sabadell.

Harold Roig i Gorina
Coordinador de Reagrupament Independentista a Sabadell
Article publicat al Diari de Sabadell 15-3-2011

No hi ha Comentaris

Entrevista radiofònica a ràdio Sabadell de Juli Fernandez i Harold Roig

Avui al matí han entrevistat a Juli Fernández (cap de llista de la coalició municipal ERC+RCAT) i Harold Roig(coordinador comarcal de Sabadell i rodalies de Reagrupament) al programa de matinal de ràdio Sabadell a Bona Hora.

Podeu descarregar el programa grabat.

No hi ha Comentaris

Video de l’entrevista a Canal Català

Video de l’entrevista Juli i Harold

No hi ha Comentaris

Entrevista a canal Català Vallès

Informar-vos que l’Harold Roig, coordinador de RCat VOE juntament amb en Juli Fernàndez explicaran en directe, entrevistats pel director de Canal Català l’acord de coalició entre RCAT i ERC.

Serà avui dimarts a les 20:25h al Canal Català del Vallès, després d’una entrevista a l’Albert Rivera de Ciudadanos.

Mirarem de grabar-ho i penjar-ho per la la gent que no el pugui veure.

Seguirem informant.

Junta Reagrupament VOE

No hi ha Comentaris

ERC i RCAT: Independentistes per Sabadell

ERC i RCat de Sabadell hem decidit presentar-nos en coalició en una llista conjunta a les properes eleccions municipals que sigui referent de tots i totes les independentistes de la nostra ciutat. Les eleccions del passat 28N ens han significat que en el moment en què les enquestes sociològiques reflecteixen que hi ha més sentiment independentista de la història i per tant més persones que se’n declaren, tenim menys representació en forma de diputats que en altres moments de la història recent del País, en gran mesura per la fragmentació del vot independentista.

ERC i RCat a Sabadell ens presentem junts perquè creiem que davant d’aquesta situació creiem cal que sumem i treballem per fer possible l’entesa de tots aquells que creiem en la independència del nostre País enlloc de lamentar-nos i abaixar el cap. No ens resignem a tornar a reproduir errors, i prenem com a referent el gran èxit de la Consulta del passat 30M que va demostrar que el treball generós i conjunt va aconseguir que gairebé 20.000 persones diguéssim Si i ho poguéssim dir. Tenim una gran oportunitat al davant i no podem deixar-la passar.

ERC i RCat a Sabadell proposem una altra manera de fer política. Regeneració democràtica, limitació de mandats i ètica política. Treballarem per fer possible una alternativa en el govern municipal que tingui com a prioritats la gestió eficient i eficaç dels recursos públics. Ens comprometem a que el proper govern municipal fixi criteri objectius i públics en l’assignació de subvencions, concursos i cessió d’espais públics.

ERC i RCat a Sabadell creem un espai il·lusionador, alternatiu i de futur. Un espai polític de progrés, independentista, participatiu i modern. Un espai d’aquells que creiem que Sabadell ha de ser una ciutat que lideri les polítiques socials, les de suport al teixit econòmic i productiu del País, de les persones que creiem que les polítiques de suport a les famílies amb fills a càrrec o a les persones grans de la ciutat han de ser centrals en la política municipal. D’aquelles que creiem que la societat civil organitzada ha de tenir un paper protagonista en el disseny de les estratègies de ciutat, i d’aquelles que a més a més d’això creiem que la política municipal ha de ser també una eina de construcció nacional que ens permeti avançar cap a un Estat Català del Benestar.

No hi ha Comentaris