Reagrupament Sant Cugat, presenta oficialment l’associació a Castellbisbal


La cap de llista per Barcelona de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, ha presentat aquest dimecres i de forma oficial l’associació a les Sales Parroquials de Castellbisbal. Davant de mig centenar d’assistents, Carandell ha assegurat que “l’eix de la política actual és la independència” i que la campanya electoral girarà al voltant d’unionistes i independentistes.

 Segons la cap de llista per Barcelona, el Parlament de Catalunya no té capacitat per decidir assumptes importants. “L’eix nacional serà el debat de les eleccions perquè des de Catalunya no es pot parlar d’economia, depenem – de moment- d’Espanya i des de Catalunya només podem decidir la independència”.

 Rut Carandell ha definit Reagrupament com “un grup de gent normal que estima el país i no vol fer política per enriquir-se”. La gent de Reagrupament creu que “si volem podem decidir pel nostre compte, la fallida econòmica d’Espanya és una oportunitat per decidir el nostre futur, amb Espanya no tenim futur”.

 Les consignes principals de Reagrupament seguiran sent la regeneració política i la independència, l’associació ja té pensat què s’haurà de fer l’endemà de la independència i es prepara les eleccions del 28-N com un “referèndum oficial” per aconseguir la “la majoria d’edat, la independència”.

 Finalment Carandell ha explicat que Reagrupament no s’endeutarà en la campanya electoral, “comencem amb zero euros i acabarem igual, mitjançant microcrèdits de donatius, invertirem tot el que recaptem en la campanya”. La cap de llista per Barcelona ha acabat animant als assistents a “guanyar la llibertat” i ha acabat explicant que “el doctor Pujol va adormir el país durant 30 anys però el doctor Carretero el despertarà”.

Els Comentaris estan tancats