Reagrupament Sant Cugat corona el Canigó per la Diada


Dos associats de Reagrupament Sant Cugat han fet el cim del Canigó per celebrar la Diada de l’Onze de Setembre. Els dos santcugatencs, Raimon Ramos i Sandra Ferrer han pujat els 2.784 metres per cantar els Segadors juntament amb l’associació nordcatalana “Foment 11 de setembre”.

La trobada ha servit per a que una vegada més, els catalans del nord i del sud cantin conjuntament l’himne nacional. A més ha servit per a que els associats santcugatencs pengin un domàs de Reagrupament Independentista al punt més al del Canigó.

Reagrupament ja és present al Rosselló, entre les comarques de Conflent, Rosselló, Vallespir i l’Alt Empordà, just al punt més alt, on més territori avarca la mirada independentista i l’afany de regeneració democràtica. Aquest domàs servirà per a que tots aquells que pugin al cim s’adonin que Reagrupament

hi és i els espera

 

 

Els Comentaris estan tancats