Eleccions Comissió Executiva subcomarca Vallès Occidental Oest


Benvolguts companys/es,

El proper dissabte dia 27 de Febrer es faran les eleccions a Comissió Executiva del Vallès Occidental Oest. Aquesta subcomarca inclou les següents poblacions:  Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Els candidats presentats per aquestes eleccions són : Miquel Abad i Vives, Robert Bernad Ricart, Ramon Bertolín i Purtí, Guillem Bonilla i Serrano, Carles Carrillo i Marcet, Jordi Comas i Rovira, Gabriel Esteban Alayo, Andreu Esteve Galindo, Josep Ginebra, Josep Juanico, Jordi Miralda, Francesc Puig i Massana, Esteve Sànchez i Serra, Ramona Vergés Capdevila i Joan Vila Planas.

Després d’aquesta assemblea hi haurà un dinar de germanor. A qui li interessi que es posi en contacte amb en Cesc (cesc@iosl.cat) o en Josep Maria (tamarindo2001@hotmail.com).

Dia i Hora: 27/02/2010 a les 10:00 hores

Lloc: Sala annexa al Teatre dels Salesians de Terrassa, Carrer Sicilia s/n
(Per veure’n un mapa aneu a www.sdb-terrassa.org i cliqueu on som)

Els Comentaris estan tancats