Reagrupament VOO al barri Sant Pere (Terrassa)


Ahir dimecres va tenir lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Sant Pere, la presentació de Reagrupament al barri, amb una conferència-col·loqui sota el títol “El camí cap a la independència i el perquè de la seva necessitat”.

L’acte, presentat per Jordi Miralda i conduït per Gabriel Esteban, s’ha vehiculat entorn a les raons i els motius pels quals els catalans necessitem d’un Estat propi. “Cada dia, els catalans paguem 60 milions d’euros que mai retornen” comenta Esteban. L’exposició ha girat entorn als factors econòmics que contribueixen a l’ofec, però sense oblidar altres qüestions importants com les infraestructures i la cultura.

Un cop finalitzada l’exposició, s’ha donat la paraula als assistents, moltes de les intervencions dels quals han apuntat cap a la manca de sintonia amb la classe política actual i la necessitat de regenerar-la.

La presentació a Sant Pere ha estat seguida per unes 60 persones que han omplert la sala. La propera presentació de Reagrupament als barris tindrà lloc a Torre-sana el proper dia 15 de maig.

Àrea Comunicació / Rcat VOO

Els Comentaris estan tancats