Presentació llibre “Adéu, Espanya”. Balanç econòmic de la independència


Us convidem a l’acte de presentació del llibre Sense Espanya. Balanç econòmic de la independència. Comptarem amb la presència d’un dels seus autors en Modest Guinjoan. També hi intervindran en Pere Cardús, periodista, i en Joan Canadell, secretari general del Cercle Català de Negocis.

Dia: dijous 10 de novembre
Hora: 7 del vespre
Lloc: Aula Magna CECOT, carrer Sant Pau 6 de Terrassa.

Com diu el text de la contraportada de llibre:” La qüestió de la independència de Catalunya es troba a primera línia del debat polític popular. La sentència del Tribunal Constitucional espanyol sobre l’Estatut aprovat en referèndum s’ha interpretat de manera gairebé unànime com el tancament d’una època.

Per primer cop es planteja seriosament la decisió de separar-se d’Espanya, un projecte de dimensions colossals que obre molts interrogants. D’una banda, s’aconseguiria l’eliminació del dèficit fiscal, però de l’altra, la possibilitat d’un boicot comercial espanyol sobre les empreses catalanes genera inquietud entre els empresaris i treballadors catalans.

Modest Guinjoan i Xavier Cuadras han fet un exercici d’economia aplicada, rigorós i divulgatiu, que porta llum a aquests i altres interrogants que obre la situació actual.

Els Comentaris estan tancats