Mollet 20/5/2010


L’Alcalde d’Arenys de Munt es va baixar el sou fa ja dos anys. Això ho comenta el propi Carles Mora a l’acte que va protagonitzar la setmana passada a Mollet del Vallès.
Va explicar la seva experiència com a batlle, càrrec al que va accedir votat en assemblea popular de tots els veïns, i va anunciar la seva renúncia a continuar una vegada expirat l’actual mandat, acomplint així el codi deontològic aprovat pel seu grup municipal, que estableix aquesta norma per afavorir la regeneració democràtica de les institucions. De fet, en Carles Mora ja en dedica dues hores diàries a formar els seus succesors a l’institució.
Va fer una dura crítica a la manca d’escrupuls de la classe política governant a l’hora d’acumular càrrecs, com la dona del president Montilla, que apart de ser regidora d’urbanisme i directora general de carreteres de la diputació, monopolitza catorze càrrecs més. Aquest cas va ser criticat pel convergent Felip Puig, que a la seva etapa com a conseller, n’ocupava quaranta-sis càrrecs.
El coordinador de l’executiva del vallès Oriental, en Xavier Castells, va intervenir a l’acte recalcant que l’existència de Reagrupament és un èxit en si mateixa, independenment del suport electoral que hi pugui assolir, ja que força a les altres formacions pretesaments independentistes o nacionalistes a apropar-se ideològicament a l’ideari soberanista, si més no de paraula. Els fets continuen essent d’altres, i per ells els coneixerem.

Els Comentaris estan tancats