Reagrupament inaugura el local comarcal del Vallès Oriental a Granollers


Diumenge, dia de revetlla, dia de festa i castanyada. Dia, també, de feina i moviments en l’òrbita de Reagrupament Independentista, que va aprofitar per inaugurar el nou local de la formació a Granollers, una flamant nova seu comarcal del partit. A l’acte hi van ser presents Joan Carretero, número 1 a les properes eleccions al Parlament de Catalunya per Girona i president del partit; Ruth Carandell, cap de llista per la província de Barcelona; i Carles Mora, alcalde d’Arenys de Munt i quart per la llista de Barcelona.

Els membres de l’executiva comarcal del Vallés Oriental que van organitzar l’acte, van aprofitar l’ampli espai exterior del carrer Llevant, 18, per muntar-hi un escenari amb un pati de cadires que es va omplir amb més de 150 assistents, entre els quals hi eren components de les llistes, entre els cinc primer llocs, com Joan Canadell, de Bigues i Riells, i Ignasi Planas, de Sant Pere de Vilamajor.

En el torn de parlaments, Joan Carretero va utilitzar el símil amb el futbol per dirigir-se a associats i simpatitzants de la formació independentista, ‘ja som a la gespa i res no ens ha d’aturar per marcar el gol’. Segons Carretero, Reagrupament ho té tot per guanyar, dels del punt de vista polític ‘tenim un full de ruta, bones propostes i els recursos per tirar-ho endavant’. Carretero va finalitzar la seva intervenció encoratjant els assistents ‘amb orgull, il·lusió i autoestima segur que guanyarem’.

Al seu torn Ruth Carandell va assegurar que la independència de Catalunya ‘ens ha de portar més qualitat de vida, ens ha de retornar la il·lusió pel treball i la iniciativa emprenedora’. Carandell va afirmar que ’si durant la campanya electoral portem el treball i la il·lusió quan trepitgem el carrer i en parlem amb la gent, segur que guanyarem a les eleccions’.

Carles Mora va recordar el que suposa l’anomenat espoli fiscal que Catalunya pateix i que, com alcalde, li permetria disposar de 3 milions d’euros més anualment, ’sense independència no hi haurà Catalunya, ja que no podrà ressistir la sagnia econòmica de l’estat espanyol’. Mora va reconéixer ser un alcalde castigat, ‘no hem donen subvencions des que vam organitzar la consulta popular’. Per finalitzar Carles Mora va afegir ‘Catalunya té ara la possibilitat d’esdevenir cap i casal d’Europa’.

L’acte va continuar amb un convit als assistents i va marcar el final d’una jornada que havia començat al matí al mercat de Canovelles on Reagrupament Indenpendentista va fer difusió del seu projecte polític amb la col·laboració de Ruth Carandell i Carles Mora. Al migdia, Carandell i Mora van dinar amb associats i amics de l’entitat a Vilanova del Vallès, on Ruth Carandell va assegurar que ‘és un goig veure com a Reagrupament les persones que hi som treballant oferim el nostre temps i allò material que tenim, com és el cas dels associats que cedeixen gratuïtament locals com el de Granollers, per bé de Catalunya. És una energia que ens és pròpia i que ens enforteix quan la donem’.

Font: aravalles.cat

Els Comentaris estan tancats