Acció Granollers aprova la seva llista per unanimitat


Acció Granollers – ERC, RCAT i GI-  ha aprovat per unanimitat la seva llista de candidats per a les properes municipals, durant l’assemblea celebrada ahir al vespre.

La candidatura està formada per un total de 10 dones i 15 homes i suma un total d’11 independents. El grup que lidera la llista son, per ordre, en Pep Mur (ERC), en Joan Anton Cerdà (ERC), en Ferran Raga (ERC), la Montserrat Raich (GI), la Núria Maynou (Independent) i en Marc Escarmís (RCAT).

Pep Mur i Planas, cap de llista de la coalició, va néixer a Granollers fa 53 anys i és llicenciat d’Informàtica per la UAB. Actualment treballa al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i és regidor d’ERC a l’Ajuntament de Granollers des d’octubre del 2009.

Joan Anton Cerdà i Clusella, granollerí de 50 anys, és fill de Rosa Clusella, fundadora de la ONCE a Granollers i medalla de la ciutat al 2009 a títol pòstum. En Joan Anton és advocat i militant d’ERC.

El tercer de la llista és en Ferra Raga i Serra, militant d’ERC de 58 anys. Llicenciat en educació física per l’INEF, ha esta professor d’Educació Física a diferents centres de la comarca. Actualment, és cap d’Administració del Departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Montserrat Raich, de Granollers Independent, va néixer a la nostra ciutat fa 54 anys, on sempre hi ha viscut. Va estudiar magisteri i ha treballat de mestra durant tota la seva vida laboral, el primer any a l’escola Pia i la resta a l’ensenyament públic. Actualment ensenya català a nois i noies de  primer i segon d’ESO a l’Institut Antoni Cumella.

La cinquena de la llista és una altra independent, la Núria Maynou i Hernández, de 38 anys. És llicenciada en Geografia i Història per la UB i té un postgrau en Demografia per la UAB. Treballa com a tècnica a l’administració comarcal.

Finalment, en Marc Escarmís, nascut a Granollers fa 39 anys, és responsable TIC d’una editorial des de fa més de 12 anys i soci d’una productora audiovisual creada el 1989.

Per part d’ERC, també formen part de la candidatura en Jordi Barreda (11), la Maite Ventura (15), en Pere Sadurní (19), l’Enric Pey (22), en Manel Gener (24) i la Isabel Alcalde (25). La llista també compta amb l’Àlex Mir (7), de les JERC. Per part de RCAT,  en Miquel Blanchar (14), l’Enric Canal (16) i en Xavier Cros (22). Finalment, pel que als independents, destaquen en Quim Bosch (8), l’Estel Armengol (9), la Paquita Guàrdia (10), la Lluïsa Salvador (12) i en Pere Canal (13), entre d’altres.

Els Comentaris estan tancats