Agraïm que els espanyols ens ajudin!


Sembla que, per molts esforços que fem des de Catalunya per tal d’unir l’independentisme no ens en sortirem mai. En podem fer intents, però sempre, i a darrera hora, per no generosos, els uns o els altres, hi troben motius per no anar plegats. No obstant, hem de tenir clar que no es poden forçar certes aliances.

Però, malgrat tot, sort en tenim dels nostres veïns espanyols. La darrera bajanada vomitada per un tal Peces Barba estem segurs que ha creat més afecció a l’independentisme en les últimes hores que tots els que prediquem, contrastadament, durant tot un any, els beneficis de la independència. Benvingut sia.

Actualment tenim unes institucions i uns governs de baixa volada, llepaires d’un estat que ens “bombardeja” cada poques dècades per mantenir-nos sota el seu jou. Un estat que en el seu dia va decidir quedar-se amb nosaltres en comptes de fer-ho amb Portugal, llàstima!. Un estat que cada segon ens roba 520€ als catalans (uns 17.000 milions d’euros l’any, segons l’últim estudi del dèficit fiscal català). En definitiva, un estat que ens vol aniquilar com a poble.

A nivell local ho podem veure amb el rebuig per part del PSC i PP a les mocions presentades per Acció Granollers sobre la insubmissió fiscal i la unió de Granollers a l’Associació de Municipis per la Independència. Respecte a la insubmissió fiscal, Granollers haurà de tornar més de 2 milions i mig d’euros, inassumible avui per avui, i més tenint en compte que és un error de càlcul del govern espanyol.

En resum, com diu en Vicent Partal: “…diu Peces Barba que ara ja no poden bombardejar Barcelona. Què esperem, doncs, per anar-nos-en?”

El 20N, cal votar la República del SÍ, en front la Comunitat Autònoma del NO!–

Reagrupament Granollers
Vallès Oriental

Els Comentaris estan tancats