Gran èxit d’un curs de sardanes promogut per Reagrupament a Parets del Vallès


Més de 60 persones participen regularment en un curs de sardanes que, des del passat dissabte dia 28 d’abril, els membres d’RCat de Parets del Vallès i d’altres pobles del Vallès Oriental, juntament amb CiU i l’Agrupació de Ball de Gitanes de la mateixa localitat, estan duent a terme de forma desinteressada per tal de revitalitzar-les tot esperant que els paretans i les paretanes en gaudeixin a la Plaça de la Vila quan hi ha audicions.

L’èxit d’assistència del curs ha obligat dividir els participants en tres grups: Avançats, Inicials i Nens. El grup d’avançats està format per gent que ja en sabia i vol perfeccionar-les a la vegada que se’ls ensenya a comptar-les i, si algú en té interès, a repartir-les. En el grup d’inicials hi ha gent que té més facilitat que d’altres per aprendre’n i recordar-ne els passos de manera que amb només quatre dissabtes, persones que mai abans no havien ballat una sardana, ja ho han fet.

Com que aquest és un curs obert a persones de totes les edats, hi ha famílies que vénen amb els seus fills i aquest fet ha permès que hi hagi el grup de nens des de 4 fins a 11 anys. Inicialment aquest curs es preveu amb una durada de 6 setmanes encara que es podrà allargar segons la resposta dels assistents.

Els Comentaris estan tancats