Eloi Perich, nou Coordinador Comarcal de Reagrupament al Vallès OrientalEloi Perich i Serra, és desde el dia 1 de març, el nou coordinador de Reagrupament a la comarca del Vallès Oriental. Juntament amb ell s’han escollit també la resta de membres de la junta, que queda formada per Elena Ribal, que serà coordinadora segona, Ferran González, Secretari, Jordi Lázaro, Tresorer i Raimón Soler, vocal.
L’acte ha estat presidit pel Coordinador Territorial de les comarques de Barcelona i membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament, Vicenç Julià, que ha agraït la tasca feta per la coordinadora sortint i ha emplaçat a la nova a seguir treballant per la independència de Catalunya.
Els nous membres de la coordinadora han exposat també a grans trets els seus plans d’actuació que estaran basats, bàsicament, a fomentar la presència de Reagrupament al territori per tal d’eixamplar la base social cap a la causa independentista.
En els propers dies es procedirà a culminar el traspàs de poders i la resta de temes, de l’antiga junta a la nova.
L’acte l’ha tancat Vicenç Julià, el qual ha fet un agraïment explícit a la coordinadora sortint per la tasca duta a terme, així com al “gran col•laborador reagrupat de la comarca”, Jordi Noguera. Julià ha afegit que “podem dir amb orgull, que Reagrupament segueix, ferm, renovat i endavant a la comarca del Vallès Oriental, gràcies a la voluntat, a l’esforç i la tenacitat de la seva gent”.

Els Comentaris estan tancats